nikoś151, Gratki dawcy no i dopiero teraz to będzie jazda
Powrót do seryjnego wyglądu - zderzaki i progi firmy RIEGER
Zwiń
X
-
Powrót do seryjnego wyglądu - zderzaki i progi firmy RIEGER
Witajcie,
jak już może wiecie od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem Skody Octavii II. Poprzedni właściciel trochę ją podrasował i wstawił, tuningowany zderzak tylny oraz progi (zdjęcie w załączniku) - wszystkie te rzeczy to oryginalne części tuningowej firmy RIEGER, dostałem na nie dokumenty.
Chcę jednak jak najszybciej wrócić do seryjnego zderzaka i progów, stąd pytanie: czy ten dodatkowy element tylnego zderzaka to tylko nakładka i czy da sie ją "odpiąć" i wstawić standardowe wypełnienie i tym samym mieć standardowy zderzak. Na oko tak to właśnie wygląda.
Drugie pytanie: czy to samo można zrobić z progami?
Podsumowując: jak najszybciej wrócić do serii patrząc na pacjenta z załącznika
Pozdrowienia
G.Załączone pliki
-
-
oj jakiegoś Niemca poniosło...
Zamieszczone przez Grzesiek84Chcę jednak jak najszybciej wrócić do seryjnego zderzaka i progów, stąd pytanie: czy ten dodatkowy element tylnego zderzaka to tylko nakładka i czy da sie ją "odpiąć" i wstawić standardowe wypełnienie i tym samym mieć standardowy zderzak
Zamieszczone przez Grzesiek84Drugie pytanie: czy to samo można zrobić z progami?
generalnie bez malowania zderzaka się nie obejdzie
no i widzę te końcówki wydechu grubo wyprowadzone...
btw
weź wystaw ten górniczy tuning na allegro, może znajdzie się jakiś amator...
do pakietu dołóż progi
a Ty szukaj 'igły zderzaka w kolorze' na aukcjachkliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
Czyli rozumiem, że po zdjęciu tej nakłądki, dokupie tę czarną wstawkę z oryginalnego zderzaka i powinienem przy odrobinie szczęscia móc ją założyć na ten zderzak?
A czy te nakładki na progi są zakładane na kompletne stare progi czy też one (stare progi) były zdjęte?
Pomysł z allegro jak najbardziej OK, trzeba to wystawić...no i poszukać oryginalnego tłumika :wink:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Grzesiek84Czyli rozumiem, że po zdjęciu tej nakłądki, dokupie tę czarną wstawkę z oryginalnego zderzaka i powinienem przy odrobinie szczęscia móc ją założyć na ten zderzak?
podaj na moje pw vin, sprawdzę czy ta dokładka jest w ogóle dostępna 'osobno'
Zamieszczone przez Grzesiek84A czy te nakładki na progi są zakładane na kompletne stare progi czy też one (stare progi) były zdjęte?
btw
o2 nie miała oem nakładek na progi
Zamieszczone przez Grzesiek84no i poszukać oryginalnego tłumika :wink:kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
Komentarz